Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 200 g FINEST BAKERY vajas keksz
  • 90 g MILSANI tevaj
  • 800 g MILSANI kenhető, friss sajt
  • 200 g MILSANI tejföl
  • 50 ml MILSANI tej
  • 150 g HAPPY HARVEST kristálycukor
  • 4 darab GOLDLAND M-es egész tojás
  • 1 kanál HAPPY HARVEST finomliszt
  • 5 kanál GRANDESSA karamellkrém

Elkészítés módja

  1. A sütőt előmelegítjük 175 °C-ra.
  2. Egy kapcsos tortaformát kibélelünk sütőpapírral, és a masszát a tortaforma aljára nyomkodjuk. 175 °C-on kb. 5 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
  3. A krém elkészítéséhez a kenhető, friss sajtot simára keverjük a tejföllel. Hozzáadjuk a tejet, a cukrot, a lisztet és a tojásokat egyesével. Fontos, hogy a krém ne legyen túl levegős, viszont az összes összetevőt alaposan keverjük össze.
  4. Az elkészült krémet a kihűlt alapra terítjük, majd a 160 °C-ra előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük. Akkor jó, ha a teteje még világos, a szélei már szilárdak, viszont a közepe, a formát könnyedén megrázva, kissé remeg.
  5. Tálalás előtt oszlassuk el a GRANDESSA karamellkrémet a tortán. Ha a karamellkrém túl szilárd, kissé melegítsük fel, hogy folyékonyabb állagú legyen.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!